Over Sentro

Over Sentro

Sentro Bookings is een boekingskantoor opgericht door Senna Trompetter. Deze 19 jarige student van het Summa Rock City Institute kwam er snel achter dat hij liever achter de schermen werkt dan op het podium staat. Met zijn ervaringen van zijn voormalige band Black Swords en zijn netwerken vanuit zijn opleiding is Sentro Bookings zijn nieuwe uitdaging.

Senna Trompetter

Ik ben Senna Trompetter. Ik ben 19 jaar en woon in Bladel.

Toen ik 7 jaar oud was ben ik begonnen met gitaar spelen. Muziek maken was nooit echt mijn ambitie en had nooit de intentie om er mijn beroep van te maken. Totdat ik les kreeg van Bas Soetens en hij mij in 2015 in een bandje zette; Black Swords. Na tweede te zijn geworden bij Holland’s Got Talent in 2017 speelde wij als “jonge rockers” op veel podia. Hierdoor ben ik muziek maken echt leuk gaan vinden en heb ik veel ervaring op gedaan.

Na dit avontuur ben ik aangenomen op het Summa Rock City Institute in Eindhoven. Begonnen om erachter te komen wat ik nou echt leuk vond en veel te leren. Al snel bleek dat ik liever achter de schermen sta dan op het podium, al vind ik dat nog steeds super tof.

Ik wilde altijd al de touwtjes in handen nemen omdat ik me er altijd aan ergerde als er iets niet goed geregeld was. Als ik het zelf doe, is het voor mij in ieder geval duidelijk.

Zodoende ben ik bij mijn bands zelf de boekingen gaan doen waardoor ik nog meer geleerd heb.

Na lang dromen over een eigen boekingskantoor en eindeloos nadenken over hoe of wanneer ik dit zou moeten beginnen, staat hij nu recht voor je neus.

Filters

Repertoire

Categorie

Genre