Over Sentro

Over Sentro

Sentro Bookings is een boekingskantoor opgericht door Senna Trompetter. Deze 20 jarige muzikant, afgestudeerd aan het Summa Rockcity Institute, kwam er snel achter dat hij liever achter de schermen werkt dan op het podium staat. Met zijn ervaringen van zijn voormalige band Black Swords en zijn netwerken vanuit zijn opleiding is Sentro Bookings zijn nieuwe uitdaging.

Senna Trompetter

Ik ben Senna Trompetter. Ik ben 20 jaar en woon in Hoogeloon.

Toen ik 7 jaar oud was ben ik begonnen met gitaar spelen. Op die leeftijd was muziek maken niet echt mijn ambitie en had nooit verwacht er mijn beroep van te maken. Totdat ik les kreeg van Bas Soetens en hij mij in 2015 in een bandje zette; Black Swords. Na tweede te zijn geworden bij Holland’s Got Talent in 2017 speelde wij als “jonge rockers” op veel podia. Hierdoor ben ik muziek maken écht leuk gaan vinden en heb ik veel ervaring op gedaan.

Na dit avontuur ben ik aangenomen op het Summa Rockcity Institute in Eindhoven met als doel; Er achter te komen wat ik nou écht leuk vind en om veel te leren. Al snel bleek dat ik liever wat vaker achter de schermen, dan óp het podium sta, al doe ik dat nog steeds met alle plezier.

Ik wilde altijd al de touwtjes in eigen handen nemen omdat ik me er altijd aan ergerde als er iets niet goed geregeld was. “Als ik het zelf doe, is het voor mij in ieder geval duidelijk.”

Zodoende ben ik bij mijn bands zelf de boekingen gaan doen waardoor ik steeds meer leerde en merkte dat ik dít het liefst doe.

Na lang dromen over een eigen boekingskantoor en eindeloos nadenken over hoe of wanneer ik dit zou moeten beginnen, ben ik begin 2023 begonnen met Sentro Bookings.

Filters

Repertoire

Categorie

Genre